Drevdal

I lagmannsretten er han frifunnet for åtte av de ni voldtektene og for seksuell. Drevdal ble i tingretten dømt til 135 års fengsel for ni voldtekter og seksuell omgang med en 15 år gammel jente mellom 2005 og 2014.


Sloane Serving Bowl In 2021 Safe Food Bowl Serving Bowls

Kulturprofilen Gaute Drevdal 52 er frifunnet for åtte av ni voldtekter han var tiltalt for.

. Drevdal ble frikjent for åtte voldtekter men han er i lagmannsretten likevel dømt til å betale 690000 kroner i erstatning til fem av kvinnene. Man har både god skogskjøring og kjøring på åpne flater i høyfjellet. Årsaken er at det tar opp for mye av kapasiteten på testing.

Drevdal var også tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en jente på 15 år kort tid før hun fylte 16 år men han frikjennes også på dette punktet av flertallet. Drevdal har hele tiden nektet straffskyld og anket dommen til lagmannsretten. Likevel ble han dømt til å betale erstatning til fem av.

Kulturprofilen Gaute Drevdal 52 ble frifunnet for åtte av ni voldtekter han var tiltalt for. Fredag ble han frikjent for straff i åtte av ni voldtektstiltaler. Gaute Drevdal er frifunnet for åtte av ni voldtekter men er dømt til ett års fengsel.

I retten sa jenta at hun hadde hatt frivillig sex med Drevdal flere ganger etter at hun fylte 16 år og retten påpeker at det ikke kan utelukkes at kvinnen som nå er i 20-årene blander hendelser. Drevdal dømmes likevel til å betale 150000 kroner til tre av kvinnene. Gaute Drevdal ble først dømt til 13 år og seks måneders fengsel for ni voldtekter.

Årsaken til at han idømmes å betale. Men Drevdal dømmes likevel til å betale sivile krav på 150000 kroner til tre av kvinnene og 120000 kroner til. Lagmannsretten frikjente Drevdal for dette forholdet under dissens og dømmer han til ett års fengsel for ett tilfelle av sovevoldtekt.

Gaute Drevdal var presseansvarlig på Hovefestivalen i 2011. Han må i tillegg betale 120000 kroner til to av kvinnene. De fleste av de fornærmede var en del av kultur- og utelivsmiljøet rundt Drevdal som blant annet var redaktør for magasinet Natt Dag mellom 1995 og 2004 og pressesjef i Hovefestivalen mellom 2007 og 2014.

Den tidligere kulturprofilen har hele tiden nektet straffskyld og anket dommen. Drevdal var også tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en jente på 15 år kort tid før hun fylte 16 år men han frikjennes også på dette punktet av flertallet. Drevdal har hele tiden nektet straffskyld og anket dommen til lagmannsretten.

Han må likevel betale erstatning til fem av kvinnene på til sammen 690000 kroner. Gaute Drevdal frifunnet for åtte av ni voldtekter - må sone ett år. 0833 Drevdal dømmes til fengsel i ett år.

Drevdal var også tiltalt for å ha hatt sex med en jente på 15 år. I tingretten ble Drevdal dømt til 13 år og seks måneders fengsel. I Borgarting lagmannsrett ble Gaute Drevdal frifunnet for åtte av ni voldtekter og fikk redusert straffen fra 13 år og seks måneder til ett års fengsel.

Drevdal er dømt til ett års fengsel for en voldtekt begått i 2005. Det er et stort oversiktlig fjellområde rundt heisene uten store terrengfeller. Mens han frikjennes for å betale.

Men han er frikjent også for dette. Når man legger sammen alle faktorene her så er det et ganske unikt skisted. I retten sa jenta at hun.

Han ble til å begynne med omtalt som kulturprofilen i mediene. Voldtektstiltalte Gaute Drevdal er dømt til fengsel i ett år. Retten mener det er mulig at jenta blander ting som har skjedd.

Lagmannsretten presiserer at i dei tilfella der Drevdal blir. Nå er han dømt til. Denne kvinnen var ikke som de andre en del av festmiljøet rundt kulturprofilen.

Han ble dermed frikjent for åtte av ni voldtekter han var tiltalt for samt. I erstatningssaker er beviskrava og skuldkravet noko annleis enn for straffesaker. Brodtkorp representerer den da 15 år gamle jenta.

52-åringen var i mange år et kjent og populært ansikt i kulturmiljøet og utelivet. Ankesaken har gått i Borgarting lagmannsrett. Drevdal har hele tiden fastholdt at han er uskyldig.

Dessuten er det lite folk her spesielt i ukedagene. Drevdal har hele tiden nektet straffskyld og anket dommen til lagmannsretten. Drevdal blir likevel dømd til å betale sivile krav på 150000 kroner til tre av dei fornærma kvinnene 120000 kroner til to av dei fornærma kvinnene medan han blir frikjend for erstatningskrava for dei fire resterande kvinnene.

Vi blir nødt til å vurdere annerledes. Folkehelse-instituttet FHI vil ikke at positive hurtigtester tatt ved grensa skal bekreftes med PCR-test. HER KAN DU LESE MER OM VOLDTEKTSSAKEN MOT GAUTE DREVDAL.

Etter lagmannsrettens behandling er dommen kraftig redusert. Nina Hansen Dagbladet. Den ene er henlagt på bevisets stilling mens det ikke er avgjort om det skal tas ut tiltale i den andre saken.

280122 1441 Oppdatert. Her har de fått én test per innbygger. Nå anker han til Høyesterett melder NRK.

De fleste av de fornærmede var en del av kultur- og utelivsmiljøet rundt. Han ble likevel dømt til å betale erstatning til fem av de fornærmede kvinnene. I sitt innledningsforedrag sa aktor Trude Antonsen at det har kommet ytterligere to anmeldelser mot Drevdal.

Drevdal får dermed en reduksjon på over 12 år i straffen fra tingrettsdommen. Drevdal ble straffedømt for kun en av de ni voldtektene han var tiltalt for. Saken gikk i Borgarting mellom oktober og desember i fjor.


Elliott Smith Lyrics Photos Pictures Paroles Letras Text For Every Songs Elliott Songs The Hollywood Reporter


Ernst Haas S Influence On My Way Of Seeing Quotes About Photography Photo Color Photography


Norman Reedus Gallery Norman Reedus Norman Reedus Norman Daryl Dixon


Ikea Anvandbar Plantes De Decor De Maison Pots De Fleurs Suspendus Support Plante


Harry Potter Stuff Rupert Grint Ronald Weasley Harry Potter


Pin By Margrethe Drevdal Tverberg On Vmin Bts Vmin Bts V Photos Vmin


Pin By Jarle Drevdal On Character Simple Simple Character Design Character Design Casual Sets


Gorgeous Gary Source Https Www Facebook Com Garyoldmania Gary Oldman British Actors Actors


Bladet Bunad Kari Anne Pedersen Greier Ut Om En Bunad Fra Ovre Valdres Kultur Magasin Handarbeid

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel